background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

luiers maat 1

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

7 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
7 product(en) gevonden
7 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
7 product(en) gevonden
Verwacht je ieder moment een baby? Dan is het belangrijk om de vluchttas klaar te zetten en luiers in maat 1 in te slaan. Je kindje heeft namelijk voldoende luiers nodig die je kleintje langdurig droog houden. Bij Kruidvat vind je daarom een uitgebreid assortiment aan luiers maat 1, speciaal voor pasgeboren baby’s.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Luiers maat 1: voor baby’s tussen de 2 en 5 kg

Luiers in maat 1 zijn geschikt voor kindjes met een gewicht tussen de 2 en 5 kg. De meeste pasgeboren baby’s kunnen de luiers in maat 1 dus meteen aan en ongeveer een maand dragen. Bij Kruidvat koop je luiers in maat 1 van het Kruidvat Merk of van Pampers. Bij Pampers heb je zelfs de keus uit twee varianten: Pampers Premium Protection en Pampers Pure Protection. De Pampers Pure Protection zijn speciaal ontworpen voor baby's met een gevoelige huid. Beide soorten luiers zijn zowel geschikt voor pasgeboren jongetjes als meisjes.
​​​​​​​

Luiers met plasalarm en perfecte pasvorm

Welke luiers in maat 1 je ook koopt bij Kruidvat, bij ons krijg je altijd de beste kwaliteit. We willen namelijk net zo graag als jij dat je baby goed doorslaapt, tevreden is en droge billetjes houdt. Alle luiers in maat 1 uit ons assortiment beschikken bovendien over een plasalarm. Zo weet je precies wanneer het weer tijd is om je baby te verschonen. Ook zijn de luiers zacht en comfortabel en hebben de ideale pasvorm voor je pasgeboren baby.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez