background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

luiers maat 0

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

3 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
3 product(en) gevonden
3 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
3 product(en) gevonden
Als je baby erg klein is of te vroeg geboren is, kan het lastig zijn om goed zittende luiers te vinden. Gelukkig vind je bij Kruidvat luiers in maat 0. Deze luiers zijn geschikt voor baby’s met een gewicht tussen de 1,5 en 2,5 tot 3 kg. Ze hebben een perfecte pasvorm voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn de luiers in maat 0 natuurlijk comfortabel, zacht en van de beste kwaliteit voor je pasgeboren kindje.


Luiers maat 0 voor de allerkleinsten

Bij Kruidvat vind je luiers in maat 0 van zowel ons eigen Kruidvat Merk als van Pampers. De luiers houden je baby langdurig droog, sluiten goed aan en zorgen voor optimaal comfort. Daarnaast beschikken zowel de luiers van ons eigen Kruidvat Merk als van Pampers over een speciaal plasalarm. Zo weet je precies wanneer het tijd is om je baby een schone luier om te doen, of wanneer je nog even kunt wachten. Check het plasalarm dan ook regelmatig, en voorkom dat je baby doorlekt of dat je onnodig vaak een schone luier omdoet.


​​​​​​​Luiers maat 0: gewicht tot 2,5 of 3 kg

De luiers van ons eigen Kruidvat Merk zijn geschikt voor baby’s met een gewicht tot maximaal 3 kg. De luiers van Pampers zijn geschikt voor baby’s met een gewicht tot maximaal 2,5 kg. Groeit je baby snel? Dan wordt maat 0 al snel te klein. Sla daarom liever ook wat luiers in maat 1 in, en vergeet bovendien niet voldoende billendoekjes op je boodschappenlijst te zetten.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez