background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Promo Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Elektronica & Media Huis & Schoonmaak Fashion Kruidvat merk Gratis verzenden Inspiratie Speelgoed Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

luierbroekjes maat 5

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

10 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
10 product(en) gevonden
10 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
10 product(en) gevonden
Luierbroekjes zijn er in vele soorten en maten en het is tegenwoordig heel eenvoudig de beste maat voor je kindje te vinden. De juiste maat wordt over het algemeen aangegeven op de verpakking. Je kiest uit de maat die past bij het gewicht van je kind. Een luierbroekje maat 5 is geschikt voor kindjes met een gewicht van 12 tot 20 kilo en een gemiddelde leeftijd tussen de anderhalf en 8 jaar. Bijna alle luiermerken hebben deze maat in het assortiment.


Luierbroekjes maat 5 helpen je kindje zindelijk te worden

Draagt je kindje luier maat 5? Dan is je kleintje er vaak ook al klaar voor om te oefenen op het potje. Een luierbroekje kan dan heel handig zijn. Je kindje trekt gemakkelijk zelf het luierbroekje omlaag en omhoog. Wanneer hij of zij dit leert zelfstandig te doen, stimuleert het zelfs de motorische ontwikkeling van je kindje. Kinderen zijn er apetrots op als ze iets zelf kunnen doen en met een luierbroekje maat 5 is het helemaal niet erg als het eens niet volgens plan is gegaan. Een luierbroekje kun je dan ook met een gerust hart als oefenbroekje zien in een periode tussen de luier en het onderbroekje. Ook voor de nacht is een luierbroekje reuzehandig.


Luierbroekjes maat 5 aanbiedingen van verschillende merken

Het assortiment van Kruidvat bestaat uit een ruime keuze luierbroekjes maat 5 van Pampers en Kruidvat merk. Zoals de maat past bij de leeftijd en het gewicht van je kindje, past er altijd een merk bij je wensen en verwachtingen. Kies je voor Pampers dan leveren de maandboxen je veel voordeel op. Profiteer echter ook eens van ons eigen Kruidvat Merk in jumboverpakking en let op onze steeds wisselende superdeals op deze pagina. Zo scoor je steeds weer de beste luiers voor de voordeligste prijs.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez