product

Axe Black Deodorant Bodyspray

150ml
4
.
19

Axe Black Deodorant Bodyspray

150ml

4
.
19
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt.

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro.

Exclusieve Vriendendeals, 2.50 cadeau en gratis producten. Kom bij de Kruidvat Voordeelclub! Vertel mij meer

Productinformatie

Productinformatie

Breng fris blijven naar een hoger niveau. Leef dat dagelijkse frisse leven. Je weet nooit wat er kan gebeuren, dus heb je de Axe Black Deodorant Bodyspray nodig die ervoor zorgt dat je de hele dag heerlijk ruikt, elke dag weer.

Met zijn geurbeschermende technologie heeft de Axe Black Deodorant Bodyspray het onder controle. De stimulerende geur met frisse citroen, een vleugje munt, ceder- en sandelhout houdt je fris en 100% voorbereid. De hele dag door.

De deodorant & bodyspray heeft een frisse look. De technologie met dubbele werking bestrijdt de geurveroorzakende bacteriën, waardoor je dag en nacht onweerstaanbaar ruikt. Dus wat er ook op je pad komt, je bent er klaar voor.

De voordelen van Axe Black Deodorant Bodyspray:
• Ruik onweerstaanbaar met Axe Black Deodorant Bodyspray
• Spray met geurbestrijdende zink, de spray maskeert de geurtjes niet maar stopt ze
• 48 uur lang de stimulerende geur met citroen, munt, ceder- en sandelhout
• Spray over je bovenlichaam om onweerstaanbaar te ruiken
• Verpakt in oneindig recyclebaar aluminium

Over Axe
Bij Axe geloven ze dat een van de sleutels tot aantrekkingskracht een onweerstaanbare geur is. Daarom zijn zij toegewijd om je de beste tools te geven om ervoor te zorgen dat, wanneer de gelegenheid zich voordoet, jij op je best ruikt.

Axe doet er alles aan om ervoor te zorgen dat aantrekkingskracht voor iedereen is. Smell ready! Zorg goed voor jezelf en voor onze planeet. Axe streeft ernaar dat al hun verpakkingen in 2025 recyclebaar zijn of gerecyclede materialen bevatten.

EAN code: 8720181029233, 8710447484289, 8712561614122

Functionele Naam
Deodorant / Bodyspray Spuitbus

Variant
Black

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1950

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken
P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten
P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden
P410: Tegen zonlicht beschermen
P412: Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 C/ 122 F

H2.2-zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol
H223: Ontvlambare aerosol
H229: Aerosolen, gevarencategorieën 1,2,3

Volledige Omschrijving
Axe Bs Black 150ml 6x

Commerciële Benaming
Axe Deodorant Spuitbus 150 ML

Lees meer

Lees minder

Etiketinformatie

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

INGREDIENTS: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Benzoate, Citrai, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Allergenen

Bevat: Linalool, alfa-isomethylionon, benzylbenzoaat, citral, citronellol, d-Limonene, geraniol

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

GEBRUIKSAANWIJZING: Spuit op een afstand van 15cm op het lichaam.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Tegen zonlicht beschermen.

Belangrijk

Gebruiksbeperkingen

VOORZORGSMAATREGELEN: Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten het bereik van kinderen houden.

Samenstelling

INGREDIENTS: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Zinc Neodecanoate, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Benzoate, Citrai, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever RA

Communicatieadres

455; 3013 AL; NL

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Axe Black Deodorant Bodyspray heeft als beoordeling 4.3 van de 5 door 58.
Rated 4 van de 5 door uit Fijn product Wij hebben dit product van Axe mogen testen,mijn zoon gebruikt altijd Axe. Het is een heerlijke frisse geur die lang blijft hangen. Hij blijft de hele dag fris, makkelijk in gebruik.
Datum plaatsing: 2020-03-15
Rated 4 van de 5 door uit Fijne deo Mijn man mocht dit product testen van AXE. Een lekkere deo, ruikt fijn en fris, en werkt langdurig.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit lekkere axe variant Ik ontving deze deodorant van Axe om te testen, en vind het een heerlijke gelaagde mannengeur. Werkt goed zoals we van Axe gewend zijn.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 4 van de 5 door uit Prima deo! Ik heb dit product toegestuurd gekregen om te reviewen. Deze deodorant voldoet aan de verwachtingen van het product. Het is een prettige geur en in gebruik is hij ook erg prettig. De geur is vrij neutraal, wat ik fijn vind bij Axe producten die vaak wat heftiger zijn. Ik zal dit product volgende keer ook overwegen te kopen.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit Fijne deo Ik heb deze deo van Axe ontvangen om te testen en hij bevalt erg goed. Prettige geur en langdurige droog. Precies wat je van een deo verwacht.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 4 van de 5 door uit Lekkere stoere geur Goeie geur van AXE. Thanks voor het testen. Bevalt goed, blijft lang hangen en is een echte mannelijke lucht! Neigt tegen een luxe parfum aan.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 4 van de 5 door uit Echte aanrader Wij hebben dit product van AXE gehad om te testen. Deze deodorant zit in een mannelijke verpakking en heeft ook echt een mannengeur. mijn man vindt hem erg lekker. Hij laat geen witte strepen achter en gaat lang mee. De geur blijft lang hangen, ook na het sporten ruik je hem nog steeds.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit Lekker frisse deo Ik heb dit product van Axe gekregen om te testen en ik ben heel erg tevreden. Het product werkt goed waardoor je gedurende lange tijd een heerlijk fris gevoel hebt.
Datum plaatsing: 2020-03-03
Rated 5 van de 5 door uit Axe Black Deo Bodyspray Ik heb deze Axe Body deospray ontvangen om te mogen testen. De deo heeft eerst een citroenmunt geur wat later meer bloemige geur wordt. Geur blijft lang hangen en is erg prettig . Een zekere aanrader!
Datum plaatsing: 2020-03-02
Rated 5 van de 5 door uit fijne deo Wij hebben dit product van Axe mogen testen, Van alle Axe geuren is dit echt onze favoriet! Het is een heerlijke frisse geur maar niet te opvallen zoals andere Axe geuren. Je hebt maar erg weing nodig om je de hele dag fris te voelen en het product is makkelijk in gebruik.
Datum plaatsing: 2020-03-02
Rated 4 van de 5 door uit Axe deodorant Ik heb dit product ontvangen van Axe om te testen. Deze deodorant ruikt fris en blijft goed hangen. Makkelijke verpakking om mee te nemen.
Datum plaatsing: 2020-03-02
Rated 4 van de 5 door uit Fijne geur Ik heb deze deodorant van AXE gekregen om te testen. Het is een fijne deo. Gemakkelijk in gebruik. Met een stoere geur.
Datum plaatsing: 2020-03-02
Rated 4 van de 5 door uit Fijne deo Ik heb dit product ontvangen van AXE om te testen. Hele fijne deodorant! Heerlijke geur die lang blijft vervangen
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 5 van de 5 door uit mijn favoriet axe heeft mij gevraagd dit product te testen! heerlijk echt mijn favoriete axe!
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 5 van de 5 door uit Beste Axe Wij hebben dit product van Axe mogen testen, Van alle Axe geuren is dit echt onze favoriet! Het is een heerlijke frisse geur maar niet te opvallen zoals andere Axe geuren. Je hebt maar erg weing nodig om je de hele dag fris te voelen en het product is makkelijk in gebruik.
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 4 van de 5 door uit Goed product Ik heb dit product ontvangen van Axe om te testen. Deze deo- en bodyspray ruikt super lekker en je krijgt geen vlekken in je shirts (geldt voor zowel zwart als wit). Geschikt voor een lange werkdag en natuurlijk ook tijdens het sporten. De geur blijft goed zitten, zonder opnieuw te hoeven sprayen. Zeker een aanrader.
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 4 van de 5 door uit Black.. mooie verpakking Ik mocht dit testen van Axe en omdat het Black heet was het al helemaal mijn ding. De geur is ook prima dus ook daar is niets mis mee en de verpakking vind ik ook mooi om te zien. Simpel misschien maar gewoon mooi en strak. Dus uiterlijk tevreden en de test was ook vlekkeloos geslaagd. Dus deze blijft zeker in het assortiment.
Datum plaatsing: 2020-03-01
Rated 3 van de 5 door uit Axe deo Ik heb dit product van Axe gekregen om te testen en ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur een beetje vind tegenvallen. Hij heeft wel een langdurig effect en het is de handige verpakking die ik van Axe gewend ben, maar zou in het vervolg een andere Axe geur kopen.
Datum plaatsing: 2020-02-27
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke Frisse Geur Deze deodorant heb ik ontvangen van Axe om te testen en zoals over de meeste deodoranten van Axe, zijn we ook over deze erg tevreden. Deze variant heeft een duidelijke frisse mannelijke geur die goed en lang blijft zitten. Geschikt voor een lange werkdag of een uurtje flink sporten. De geur blijft goed zitten, zonder opnieuw te hoeven sprayen. Deze AXE Bodyspray Deodorant bevat 0% aluminium zouten, mijn man geeft aan dat hij hierdoor minder irritatie ervaart.
Datum plaatsing: 2020-02-27
Rated 4 van de 5 door uit Fris Ik heb dit product ontvangen van Axe om te testen. De deo zorgt ervoor dat er geen vlekken in je shirts komen. Hij ruikt nog eens lekker de hele dag ook.
Datum plaatsing: 2020-02-26
Rated 5 van de 5 door uit Een uitstekende Deodorant / Bodyspray Ik heb dit product van AXE ontvangen om te testen. Zonder meer een prima deodorant met een langere werking De geur is prettig en niet overheersend
Datum plaatsing: 2020-02-26
Rated 4 van de 5 door uit lekkere deo Deze deo kreeg ik van Axe met het verzoek te testen en reviewen. De geur is prima, lekker maar niet te overheersend. De deo werkt goed en langdurig zonder strepen achter te laten op de kleding
Datum plaatsing: 2020-02-25
Rated 4 van de 5 door uit Fris ruikende deodorant Ik kreeg dit product van Axe om te testen. Ruikt fris, handig in gebruik, goed tegen zweten.
Datum plaatsing: 2020-02-25
Rated 4 van de 5 door uit Ideaal voor op zwarte of witte kleding. Ik heb dit product ontvangen van Axe om te testen. De deo ruikt super lekker en zorgt ervoor dat er geen vlekken in je shirts komen. Zowel zwart als wit, daarmee is het ideaal om deze deo te gebruiken onder je hemden naar kantoor of bij andere wit of zwarte kleding. Tevens werkt de deo erg lang en hoef je het niet iedere dag op te spuiten.
Datum plaatsing: 2020-02-22
Rated 5 van de 5 door uit super Ik heb dit product ontvangen van Axe om te testen. De deo ruikt super lekker en houd je fris voor 48 uur. Dit is fijn als je bijvoorbeeld gaat sporten, maar ook gewoon dagelijks. Echt een aanrader!!!
Datum plaatsing: 2020-02-21
Rated 3 van de 5 door uit Werkt prima Ik heb dit product van Axe gekregen om te testen. Het is een prima deodorant en beschermt goed. Ik vind alleen de geur niet zo prettig.
Datum plaatsing: 2018-10-25
Rated 4 van de 5 door uit Lekkere bodyspray!! Ik heb dit product van Axe gekregen om te testen. Het is een hele lekkere mannelijke geur zoals altijd en wat je verwacht van Axe. Spraybus is niet te groot. Draaidop is handig. Helemaal top!
Datum plaatsing: 2018-10-23
Rated 4 van de 5 door uit fijne spray we kregen dit product om te testen voor Axe,het is een heerlijke geur. de geur blijft lang hangen en het geeft geen vlekken op kleding
Datum plaatsing: 2018-10-21
Rated 5 van de 5 door uit Goeie Deo Ik heb dit product ontvangen van Axe om te testen. Ik heb dit door mijn vriend laten testen. Deze deo ruikt lekker mannelijk en toch is het een frisse geur. Deo blijft goed 24 uur hangen.
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Fijn product! Ik heb dit product gekregen van Axe om te testen. De body spray heeft een fijne geur. Door de afwezigheid van Aluminium, vlekt de spray niet en geeft ook niet af.
Datum plaatsing: 2018-10-16
  • y_2021, m_9, d_17, h_20
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_58
  • loc_nl_BE, sid_3287187, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_kruidvat-be
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 238ms
  • REVIEWS, PRODUCT