Klik hier voor gratis verzending!
  • Kruidvat flesvoeding

Kruidvat flesvoeding

Kruidvat biedt kwaliteit en ondersteuning voor je baby! 
Overstappen op Kruidvat flesvoeding gaat gemakkelijk, ook wanneer je nu een ander merk gebruikt. Bel voor een persoonlijk advies naar Kruidvat Kindervoeding via 0900 - 9992229 (10 cent per minuut).

Kruidvat opvolgmelk is van de hoogste kwaliteit en bevat prebiotische vezels (GOS:FOS) in de juiste verhouding 9:1. Prebiotische vezels komen van nature voor in borstvoeding. Zij zorgen voor een goede darmflora met gunstige bifidobactiëren. Daarmee wordt de weerstand van je kindje op natuurlijke wijze versterkt. Het stimuleert bovendien een natuurlijke darmwerking en zorgt voor zachtere ontlasting bij je kindje. Kruidvat opvolgmelk bevat naast GOS:FOS, ook nucleotiden. Nucleotiden vormen een belangrijke bouwstof voor ons genetisch materiaal en ondersteunen het immuunsysteem.

Warenwetregelingen Zuigelingenvoeding en -opvolgmelk 

De Warenwetregelingen Zuigelingenvoeding en -opvolgmelk beschrijven de ingrediënten en hoeveelheden die in flesvoedingen moeten zitten. Hiermee is de samenstelling en kwaliteit wettelijk vastgesteld. Kruidvat flesvoedingen voldoen hier uiteraard aan net als alle andere merken flesvoeding. De onderlinge verschillen tussen de diverse merken zijn hierdoor verwaarloosbaar klein, behalve het prijsverschil!

Overzicht assortiment Kruidvat flesvoedingen