background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Promo Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Elektronica & Media Huis & Schoonmaak Fashion Kruidvat merk Gratis verzenden Inspiratie Speelgoed Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand
  • vzw Kinderkankerfonds

vzw Kinderkankerfonds

In ons land krijgen jaarlijks ongeveer 350 kinderen kanker. Meer dan de helft van de kinderen met kanker is jonger dan 5 jaar. De weg naar genezing duurt lang en gaat gepaard met pijn, ongemak en allerhande bijwerkingen. Ook voor de ouders is dit een periode van angst, onzekerheid en onmacht. Om de zieke kinderen en hun gezinnen te motiveren vol te houden en om de behandelingen draaglijker te maken is veel extra zorg nodig. Een belangrijk aspect van deze zorg is de aandacht voor de kwaliteit van die genezing.
Vzw Kinderkankerfonds zorgt daarom onder meer voor extra personeel op de kinderkankerafdeling. Gezinnen met een kind met kanker kunnen eveneens rekenen op directe financiële steun. Met het bezoek van een muzikant, goochelaar, muziektherapeut of ballonplooier tijdens het Happy Hour-programma wordt gezorgd voor amusement en ontspanning tijdens de ziekenhuisopnames. Ook voor ernstig zieke kinderen die thuis verblijven wordt met het project Studio Nona spel- en ontspanningsmomenten aan huis georganiseerd.

Uiteraard streeft vzw Kinderkankerfonds naar optimale overlevingskansen voor kinderen met kanker. Investeren in onderzoek naar verbeterde en vernieuwende technieken om kinderkanker te bestrijden is hierbij cruciaal.

Hiervoor is de hulp van velen nodig! Jouw donatie van spaarpunten aan vzw Kinderkankerfonds maakt het mogelijk om de strijd tegen kinderkanker verder te zetten.

Meer info op www.kinderkankerfonds.be.
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Kinderkankerfonds. Kinderkankerfonds is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Kinderkankerfonds te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt. 

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez