Un moment « Ooups » ? Lights by TENA vous protège

Lights by TENA bij licht urineverlies.

Voel je zeker bij licht urineverlies met lights by TENA

Licht urineverlies, dat komt vaker voor dan je denkt. Het is niets om je zorgen over te maken. Licht urineverlies hoeft je er niet van te weerhouden de dingen te doen die je leuk vindt. Maar je wilt je daarbij wel fris en zelfverzekerd voelen. Dat kan met de speciale inlegkruisjes van lights by TENA. Met hun hoogabsorberend vermogen en de FeelFresh™-technologie kom jij de dag fris door.

Licht urineverlies

Je moet hard lachen, even iets zwaars tillen, hoesten of niezen. En oooeps! Er zijn veel situaties waarin je licht urineverlies kunt ervaren. Miljoenen vrouwen krijgen hiermee te maken, vooral na een zwangerschap of bevalling, door hormonale veranderingen rond de menstruatie of tijdens de overgang.

Het juiste product

Gebruik jij meestal normaal maandverband of reguliere inlegkruisjes bij licht urineverlies? Je bent niet de enige. Die liggen meestal voor het grijpen in je badkamerkastje. Maar maandverband is ontworpen om bloed op te vangen en niet de veel dunnere urine te absorberen. De producten van lights by TENA zijn speciaal ontwikkeld om vocht en geurtjes verrassend snel te absorberen, zodat jij je droog en fris blijft voelen.

van 0.00 2.99

En hoe werkt dat?

Lights by TENA producten zien eruit als gewone inlegkruisjes. Maar schijn bedriegt. Het geheim van lights by TENA zijn microparels in de kern. Bij een oeps-momentje komt de urine bij de parels. Deze vormen kleine gelballetjes. De balletjes sluiten het vocht razendsnel in en houden het vast. Het inlegkruisje blijft droog aanvoelen. En zo blijf jij dus droog en fris.
Dankzij de zachte en flexibele kern en anatomische pasvorm zit het inlegkruisje bovendien heel comfortabel.

Probeer ze zelf eens en ervaar het enorme verschil met gewone inlegkruisjes, net als heel veel andere vrouwen!

À lire aussi dans la catégorie Santé & Bien-être :

Répondre