Kruidvat BLOG

Maybelline in 1 stap – Zo doe je dat

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 25/04/2018

Meer make-up producten gebruiken zonder dat het er onnatuurlijk uitziet? Door jouw sterke punten te benadrukken met make-up geef je net die extra touch aan je uiterlijk, zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. En zonder al te veel make-up te gebruiken. Weinig tijd en moeite, maar wel een prachtig resultaat!

Beauty artist Ellen laat drie verschillende en makkelijke looks zien die je apart of samen kunt gebruiken. Ideaal als je net die stap extra wilt maken naar wat meer make-up, maar niet direct van alles wilt toevoegen aan je beautyroutine. Ellen laat zien hoe makkelijk je jouw wenkbrauwen in kunt kleuren met het Master Shape wenkbrauwpotlood, en hoe je een lijntje zet met de Master Shape eyeliner.

Kandidaat Patty verbergt de donkere kringen onder haar ogen in een handomdraai met de Instant Age Rewind concealer. Ze ziet ze er direct een stuk opgewekter uit en het zorgt voor een frisse uitstraling. Supermakkelijk om te gebruiken merkt ook Patty, want door het sponsje kun je het direct op de huid aanbrengen en blenden met je vingers. Benieuwd hoe makkelijk de looks te maken zijn? Kijk dan snel mee naar de resultaten!

close

Previous

Guhl Haar Verven – Zo doe je dat
close

Next

Papa Carter – Babycribs