Kruidvat BLOG

Welke anti-rimpelcrème heeft jouw huid nodig?

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 27/05/2019
welke-anti-age-rimplecreme-heeft-jouw-gezicht-nodig-header

L’Oréal Paris weet alles over je huid

Bij L’Oréal Paris weten ze alles over je huid, of je nu een droge, rijpe, gemengde, doffe of normale huid hebt. Maar weet jij eigenlijk welk huidtype je hebt? En welke anti-rimpelcrème hier het beste bij past? Wij zochten het samen met L’Oréal Paris voor je uit!

Onze tip: Heeft jouw huid behoefte aan versteviging en zoek je naar een formule die huidveroudering tegengaat? Dan is L'Oréal Paris Revitalift Dagcrème de ideale anti-rimpel dagverzorging voor jouw huid!

Welk huidtype heb jij?

Kies altijd voor huidverzorgingsproducten die bij de behoeften van je huid passen. Om te weten welke producten je huid nodig heeft, is het eerst belangrijk om te weten welk huidtype je hebt:

  • Heb je een gladde, egale huid met weinig poriën? Dan heb je een normale huid.
  • Voelt je huid ruw en trekkerig, heb je regelmatig schilfertjes op je huid en heeft ze een doffe uitstraling? Dan heb je een droge huid.
  • Glimt je t-zone vaak, zijn je poriën duidelijk zichtbaar en is de huid op je wangen een beetje droog? Dan heb je een gecombineerde of gemengde huid.
  • Heb je grove poriën en vaak puistjes en mee-eters? Dan heb je een vette huid. Ze voelt vaak ook vettig aan en glimt snel.
  • Reageert je huid op bepaalde verzorgingsproducten en heb je snel last van uitslag, jeuk en rode vlekjes? Dan heb je een gevoelige huid.

Wat heeft je huid nodig?

Voor elk huidtype zijn er passende huidverzorgingsproducten. Elk huidtype heeft namelijk andere behoeften. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze de juiste verzorging, hydratatie en reiniging nodig hebben. Daarnaast heeft de ouder wordende huid ook specifieke behoeften. De huid van vrouwen van 35-55 jaar heeft een anti-rimpelcrème nodig, die van vrouwen van 55+ vraagt om anti-veroudering. Ook hierbij is het belangrijk om een product te kiezen dat bij je huidtype past.

Een exclusieve huidverzorgingsverzorgingservaring

L’Oréal Paris weet alles over je huid. De producten van dit merk zijn ontwikkeld en getest in samenwerking met wetenschappers en huidexperts. Dankzij innovaties en bewezen wetenschap bieden ze producten die je een exclusieve huidverzorgingservaring geven, welk huidtype je ook hebt.

welke-anti-age-rimplecreme-heeft-jouw-gezicht-nodig-rondsfeerbeeld

Speciaal voor de ouder wordende huid heeft L’Oréal Paris twee lijnen ontwikkeld:

  • Revitalift vermindert rimpels en gaat huidveroudering tegen. De producten bevatten vaak hoge concentraties van de actieve ingrediënten hyaluronzuur, pro-retinol en adénosine. Deze pakken de tekenen van huidveroudering aan.
  • Age Perfect vermindert de effecten van huidveroudering en laat je rijpere huid weer stralen. Zo bieden de producten uit deze lijn je huid de ondersteuning die ze nodig heeft.

Beide lijnen bevatten producten speciaal voor bepaalde huidtypen. Ontdek dus snel welk product het beste bij jouw huid past!

Benieuwd naar het hele L’Oréal Paris Revitalift en Age Perfect assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous

Drie veelgestelde vragen over vochtig toiletp...
close

Next

Wat betekent ‘dermatologisch getest’?