Kruidvat BLOG

Voel je je gestrest? Deze 5 producten maken je weer helemaal zen

Header_5 producten tegen stress

Ontspan en kom tot rust

Me time, ontspanning, je helemaal zen voelen. Zeg eens eerlijk, passen deze woorden bij jouw dagelijkse leven? Nee? Tijd om daar wat aan te doen! Haal vandaag nog deze vijf producten in huis en kom volledig tot rust.

Wat doet stress met je?
Lijkt er aan jouw to-do-lijstje ook maar geen eind te komen? Is er op je werk altijd wel iemand die iets van je wil, en het liefst gisteren al? Dat kan voor stress zorgen. En dat merk je doordat je ’s avonds moe bent en je schouders wat gespannen aanvoelen. Niet zo erg toch, zou je zeggen.

Maar dat heb je mis. Want stress lijkt in eerste instantie misschien voor slechts wat kleine ongemakken te zorgen, maar als je vaak gestrest bent, kan stress voor serieuze lichamelijke en geestelijke problemen zorgen. En dat wil je niet.

De 5 beste producten tegen stress
Gelukkig kun je je stressniveau eenvoudig verlagen door simpelweg een paar producten in huis te halen. Hiermee word je weer helemaal zen:

1. Spring jij ’s morgens snel onder de douche om wakker te worden en hou je het daarbij? Verplaats je doucheroutine dan eens naar de avond. Door in de avond te douchen spoel je als het ware alle zorgen en stress van de dag van je af. En met deze heerlijk geur van lavendel, ylang-ylang, en kardemom van de Palmolive Aroma Sensations So Relaxed Douchegel kom je helemaal tot rust.

2. Heb jij nooit tijd voor een gezichtsmaskertje? Tuurlijk wel! Je hebt vast wel ergens op de dag een kwartiertje over. Want als je het maskertje op je gezicht hebt aangebracht, kun je ondertussen prima eten koken of je huis stofzuigen. Het Freeman Dead Sea Minerals Facial Anti-Stress Mask Gezichtsmasker ontvet je huid en maakt je verstopte poriën schoon. Je huid voelt hierna weer heerlijk zacht en gezond!

Sfeerbeeld_round_5 producten tegen stress

3. Neem tijdens je drukke baan even 20 seconden voor jezelf. Voor je concentratie is het erg goed om elk uur even van je scherm weg te kijken. En deze tijd kun je goed benutten door je handen in te smeren met de snel absorberende Kneipp Seconde Handcrème. De heerlijke geur helpt je, al is het maar voor heel even, om de dagelijkse hectiek los te laten.

4. Wie ontspant er niet van een massage? Daarom mag een massageolie natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Je hebt hier natuurlijk wel je partner bij nodig, maar na een massage met deze Therme Zen White Lotus Massageolie ben jij weer helemaal relaxed.

5. Voor een kopje thee heb je altijd wel even tijd. Neem dan bijvoorbeeld deze rustgevende Kruidvat Kamille Kruidenthee. De thee helpt je te ontspannen.

Heb je na het gebruiken van deze producten nog steeds last van stress? Geen nood, in deze blog lees je hoe je stress aanpakt met geur. Een aanrader om te lezen!

close

Previous

Wat is het keto-dieet?
close

Next

De 3 belangrijkste stappen bij wondverzorging