Kruidvat BLOG

Nieuw! On fleek wenkbrauwen met Brow Tattoo

header

Perfecte wenkbrauwen voor iedereen!

On fleek wenkbrauwen zijn tegenwoordig een must. Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je look. Maar helaas zijn we lang niet allemaal gezegend met mooie, volle brows. De nieuwe Kruidvat Brow Tattoo geeft je de perfect ingekleurde en mooi gevormde wenkbrauwen waar je van droomt.

Laat je gezicht spreken

Vollere wenkbrauwen maken je gezicht veel sprekender. Het bijwerken van je brows heeft dan ook veel impact op je uitstraling. Er zijn allerlei manieren om je wenkbrauwen meer aan te zetten en in te kleuren:

  • tatoeëren;
  •  verven;
  •  inkleuren met een pommade, poeder of potlood.

Maar ken jij Brow Tattoo ook al? Kruidvat Brow Tattoo zorgt voor perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen.

Stap 1:

sfeer-beeld-1

Stap 2:

sfeer-beeld-2-echt

Stap 3:

sfeerbeeld-2

Stap 4:

sfeerbeeld-stap-4

Stap 5:

sfeerbeeld-eindresultaat

Brow Tattoo, wat is dat?

De Brow Tattoo is een peel off wenkbrauwgel die je wenkbrauwen perfect inkleurt en vormt. Met de Kruidvat Brow Tattoo krijg je in één stap mooi gevormde wenkbrauwen en een sprekender gezicht. De ‘tatoeage’ blijft ongeveer drie tot vijf dagen zitten. Zo geniet jij meerdere dagen van on fleek wenkbrauwen. Maar daarna kies je er zelf voor of je de deze ‘tattoo’ langer wil. Je kan het product gerust meerdere keren gebruiken.

Klinkt goed!

Overtuigd? Er zijn twee kleuren verkrijgbaar: taupe en dark brown. En voor de prijs van slechts 5.99 kun je deze tattoo gewoon even proberen.

close

Previous

Getest: het geheim van een mooie outfit
close

Next

How-to: Let’s Sparkle met een prachtig opgest...