Kruidvat BLOG

De eerste stap naar mooie voeten

header-voeten-Gehwohl

Mogen jouw voeten gezien worden?

Hoe vaak denk jij aan je voeten? Waarschijnlijk niet zo heel vaak en dat is ook niet zo gek. Ze zijn weggestopt in comfortabele sokken en hippe schoenen. Het maakt dan ook niet uit hoe ze er uit zien toch? Maar ook je voeten verdienen de juiste verzorging!

Jouw beautyroutine

Hoe ziet jouw beautyroutine er uit? Smeer jij elke dag een hydraterende dagcrème op je gezicht en een verzorgende bodylotion op je huid? Heerlijk! Tijd om nog iets aan je beautyritueel toe te voegen: voetverzorging. Verwen de huid van je voeten en maak haar weer zacht en soepel. Met de juiste voetverzorging heb je minder last van bijvoorbeeld eelt en droge voeten.

Waarom hebben je voeten verzorging nodig?

Je voeten verdienen de juiste aandacht. Door het hele jaar goed voor ze te zorgen, zien ze er in de zomer tiptop uit. Wist je dat:

  • Vrouwen meer kans hebben op voetproblemen dan mannen?* Dat komt doordat ze regelmatig hakken dragen.
  • Eén van de problemen veroorzaakt door hoge hakken is de vorming van te veel eelt.

Mooie voeten met Gehwol

Gehwol is gespecialiseerd in voetcosmetische verzorging. En dat al sinds 1868! Al 150 jaar lang weet Gehwol als beste wat jouw voeten nodig hebben. Met de Gehwol producten verzorg en verzacht je je voeten en mogen jouw voeten weer gezien worden, het hele jaar lang!

*Bron: Gezondheidsnet, 2017

close

Previous

Weg met tandplak en tandsteen!
close

Next

Wat te doen bij bloedend tandvlees