Kruidvat BLOG

De beste long lasting lipsticks voor jouw Valentijnsdate

Valentijn-cadeaus-voor-haar-header

Met kissable lips wordt jouw date een succes!

Heb jij op Valentijnsdag een date? Dan wil je natuurlijk niet de hele tijd naar het toilet om je lippen bij te werken. Kies voor een long lasting lipstick die bij jouw wensen of date past. Nog een voordeel, deze kan een (onverwachte) kus heel goed aan! Hier vind je onze favorieten voor jouw date.

Ga jij voor die afscheidskus?

Hoop jij aan het eind van je date op een afscheidskus? Dan wil je niet dat je lippenstift afgeeft op de lippen van je lover. De hoge pigmentatie van deze lipsticks geeft je lippen een onweerstaanbare kleur. De kleur blijft voor een aantal uur goed zitten. Voor de zekerheid kun je de kleur bijwerken nadat je iets gegeten hebt. Je verwijdert de lipstick gemakkelijk aan het eind van de dag met een reinigingsdoekje.

Tip: Wil jij dat je favoriete lippenstift extra lang mooi blijft? Kleur je lippen dan eerst in met een bijpassende lipliner en breng daarna je favoriete lipstick aan.

Een romantisch diner

Gaat jouw date voor je koken of neemt hij je mee naar een trendy restaurant? Lucky you! Maak je look af met een onweerstaanbare pop of color op je lippen. Deze lipsticks blijven tijdens het eten goed zitten zodat jij niet met een lipliner-look aan het toetje begint. Misschien moet je de lippenstift iets bijwerken na een aantal gangen en drankjes, maar verder hoef jij alleen maar aandacht aan je lover te besteden. Verwijder deze lipstick ’s avonds met een reinigingsdoekje of een watje met wat tonic.

De hele dag op pad

Duurt jouw date de hele dag? Dan wil jij ook een lipstick die mooi blijft, wat je ook doet. Deze ultra long lasting lipsticks zijn zijdezacht en blijven gegarandeerd je hele date mooi. Ze zijn fijn aan te brengen, drogen je lippen niet uit en trekken niet in de fijne lijntjes. Aan het eind van de dag verwijder je ze makkelijk met een watje met waterproof make-upremover.

Ben je benieuwd naar ons hele lipstick assortiment? Bekijk dan snel alle lipsticks in onze webshop.

close

Previous

Het verschil tussen natuurlijke, biologische ...
close

Next

De perfecte nail art voor Valentijnsdag!