Kruidvat BLOG

Wat betekent ‘dermatologisch getest’?

header blog- diabermal

Is een dermatologisch product beter voor je huid?

Kom jij bij het kopen van je favoriete gezichtscrème of make-up ook altijd de term ‘dermatologisch getest’ tegen? Dan ben je zeker niet de enige als je denkt dat dit product dan goed is voor je huid. Maar weet jij eigenlijk wat deze claim precies betekent? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Onze tip: Laat je huid er jonger en stralender uitzien door haar te verzorgen met Diadermine Anti-Rimpel Dagcrème. Diadermine Anti-Rimpel Dagcrème verstevigt je huid en herstelt het vochtgehalte waardoor droogtelijntjes verdwijnen.

Dermatologisch getest, wat is dat?

Als je bij een product ‘dermatologisch getest’ ziet staan, houdt dit in dat het product getest is op vrijwilligers. Deze test kan zijn uitgevoerd onder begeleiding van een dermatoloog, maar dat is niet verplicht. De tests zeggen iets over hoe verschillende huidtypen op het product reageren en of er bijvoorbeeld overgevoeligheidsreacties op ontstaan.

Het staat niet vast op hoeveel mensen het product moet zijn getest of wat de kwaliteit van het onderzoek is. Hierdoor geeft deze claim geen garantie dat het product bij jou geen allergische reactie geeft of dat het ook geschikt is voor jouw huidtype.

Hoe doen ze dat bij Diadermine?

Diadermine heeft een breed assortiment gezichtsverzorging. Het merk staat al sinds 1904 bekend als dé dermatologische expert. Al hun producten zijn getest in hoogstaand dermatologisch onderzoek. De huidexperts van Diadermine baseren hun formules op recent wetenschappelijk huidonderzoek. En dat maakt hun producten zo bijzonder!

Gezichtsverzorging voor alle huidtypen

Dankzij hun hoogstaande dermatologische onderzoeken zijn de producten van Diadermine geschikt voor alle huidtypen, en dus ook voor de gevoelige huid. Alle producten zijn gecertificeerd door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). ECARF is het Europese Instituut voor Allergie Onderzoek. Ze onderzoeken en certificeren producten die volgens hun normen een goede huidverdraagzaamheid hebben en dus huidvriendelijk zijn.

Diadermine heeft verschillende lijnen die passen bij de behoefte van jouw huid.

Essentials (25+) zijn geschikt voor elk huidtype.
Lift+ (+30) is de perfecte lijn bij de eerste tekenen van huidveroudering.
Expert (50+) is de lijn voor de rijpere huid en focust op anti-rimpel.

diadermine-rondsfeerbeeld2

Alle producten van Diadermine dragen met trots de claim ‘dermatologisch getest’. Geef jouw huid ook de verzorging die ze verdient en nodig heeft en probeer Diadermine nu zelf! Ga nu snel naar de webshop voor het hele Diadermine assortiment!

close

Previous

Welke anti-rimpelcrème heeft jouw huid nodig?...
close

Next

6 redenen waarom je je huid moet scrubben