Kruidvat BLOG

Tips voor vakantieseks

HE TI A 30 INTIMITEITVAKANTIE TIP HEADER HOOFDFOTO

Vier slimme tips: de beste vakantieseks

Wist je dat driekwart van de mensen meer seks heeft op zonvakantie? Reserveer daarom wat kofferruimte voor spullen die je welverdiende vakantie nóg sensueler maken!

1. Nieuwe dingen proberen

Een andere omgeving en meer tijd hebben kan zomaar een goede reden zijn om op seksueel gebied iets nieuws te proberen. Wees creatief en onderzoek samen nieuwe mogelijkheden. Spannende lingerie, nieuwe standjes of sexy hulpmiddelen.

2. Massage

Een sensuele massage leidt al snel tot meer en een goede massagegel kan daar enorm bij helpen. Al ben je helemaal niet ervaren met het geven van massages, met de juiste gel lijkt het al snel heel wat. Er zijn zelfs gels die je ook kunt gebruiken als glijmiddel: scheelt meteen weer ruimte in je beautycase. Ga bijvoorbeeld voor de Durex Play Massage 2-in-1 Stimulating Massagegel met Guarana.

3. Inpakken die condooms

Heb je geen kinderwens en wil je je beschermen tegen SOA’s? Zorg er dan voor dat je genoeg condooms meeneemt als je op vakantie gaat. Dan weet je zeker dat je ze altijd bij de hand hebt. En hoef je niet bij de plaatselijke apotheek in een andere taal proberen uit te leggen wat je wil hebben. Bekijk ons complete condoomassortiment.

4. Feeling hot

Ga je op vakantie naar de zon, dan is het zo goed als zeker lekker warm op je bestemming. Leg daarom meteen bij aankomst een lading ijsklontjes in de vriezer. Die komen in het heetst van de strijd altijd van pas!

Intimiteit-vakantie-strand
close

Previous

Afvallen zonder dieet
close

Next

Water of sportdrank, waar kies jij voor?