Kruidvat BLOG

Getest: het geheim van een mooie outfit

Anni Rolfi test LibelleV1- HEADER

Libelle-lezeressen testen ondermode van Anni Rolfi

Het geheim van een mooie outfit? Dat is het dragen van de juiste ondermode. Anni Rolfi heeft ondermode voor alle soorten vrouwen. En dat moest getest worden! Daarom hebben honderd lezeressen van het tijdschrift Libelle drie items van het merk getest. En ze waren tevreden! Ben je benieuwd naar het hele dames assortiment van Anni Rolfi? Ga dan naar de webshop!

Onze tip: Dit elegante Anni Rolfi Singlet met Kant is afgewerkt met kant aan de halslijnen heeft verstelbare schouderbandjes.

Drie producten getest

In juni 2018 hebben ruim honderd Libelle-lezeressen drie items van Anni Rolfi getest. Gemiddeld beoordeelden zij de ondermode met een 8,2! Maar liefst 80% van de testers geeft het ondergoed een 8 of hoger.

Het testpanel bestond uit 109 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 43 jaar. 96% van de testers is na het testen van plan om het ondergoed zelf te gaan kopen. 97% geeft aan de ondermode bij anderen aan te bevelen. Maar er zijn meer goede testresultaten:

 • 98% van de testers is (zeer) tevreden met de ondermode van Anni Rolfi
 • 97% van de testers is (heel) tevreden over de eigenschap ‘blijft mooi na het wassen
 • 98% van de testers is (heel) tevreden over de kwaliteit
 • 97% van de testers is (heel) tevreden over het comfort
 • 98% van de testers is (zeer) tevreden over de kwaliteit
 • 94% van de testers is (zeer) tevreden over de pasvorm

Benieuwd wat de reactie van de lezeressen was? Hier wat voorbeelden:

 • “De pasvorm is heel goed, het zit comfortabel en de kleuren zijn mooi.”
 • “Wat een fijne stof: gaat soepel mee met bewegingen, voelt niet zweterig én ziet er nog mooi uit ook!”
 • “Ik ben niet bekend met dit merk, maar het voelde direct heel comfortabel.”
 • “De maxi slip zag er zo klein uit dat ik dacht daar kom ik nooit in, maar hij zat als gegoten en voelde helemaal niet strak aan.mbVooral de pasvorm is heel goed.”
 • “Zat echt super, net een tweede huid. Ik voelde niks van naden en het leek net alsof ik geen ondergoed aan had. Ik ben echt super tevreden.”
8717333615147#model1_1.psd

Anni Rolfi al 20 jaar comfortabel

Anni Rolfi bestaat al 20 jaar. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Anni Rolfi gaat mee met de trends, maar ook de basics vindt Anni Rolfi belangrijk. De kleding wordt gemaakt van duurzame en huidvriendelijke materialen. Hierdoor zit ze heerlijk comfortabel. Het ondergoed wordt op een eerlijke manier geproduceerd en het assortiment is breed. Van katoenen basics tot corrigerend ondergoed en van panty’s tot hemden, Anni Rolfi heeft het.

close

Previous

Hoe schadelijk is het kleuren van je haar?
close

Next

Nieuw! On fleek wenkbrauwen met Brow Tattoo