Kruidvat BLOG

4 onmisbare artikelen voor je baby

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 08/08/2019
onmisbare baby artikelen - header

Is er een baby op komst en ben je bezig met de voorbereidingen? Word je tijdens je zwangerschap overdonderd door allerlei onbekende emoties (die hormonen zijn inderdaad om gek van te worden) of heb je een ellenlange to-do-lijst? Wij zijn er om je te helpen.

We hebben een kleine selectie samengesteld van essentiële producten voor je baby. Deze must haves vergeet je wel eens door alle grote aankopen als de kinderwagen, het babybedje, autostoeltje enz.. Het is tijd om alles in te slaan dat je kleintje nodig zal hebben.

1 - Schone luiers: in hele grote hoeveelheden!

Eten, slapen, luier verschonen, herhalen. Baby's hebben eigenlijk best een voorspelbare routine, behalve dan hun slaappatroon. Dus bereid je voor op die taken waar je niet onderuit komt en sla voldoende luiers in, maatje pasgeboren uiteraard.

Tip: Passen de Kruidvat luiers niet meer? Als het pak dicht is kun je de luiers in de winkel ruilen voor een andere maat, ook als je het bonnetje niet meer hebt.

2 - Kleding: ze groeien als kool

De eerste paar weken heeft je baby constant body’s of rompers aan. Die zijn namelijk niet alleen superschattig, maar ook lekker comfortabel voor je kleintje. Baby's groeien elke dag een beetje. Zorg dat je verschillende maten body’s of rompertjes hebt, zodat ze nooit te strak zitten.

3 - Voeding: je hebt allerlei opties

Borstvoeding is in principe de beste optie voor baby’s jonger dan 6 maanden. Maar dat lukt niet bij iedereen even goed. En voor sommige vrouwen is het gewoon niet haalbaar. Als borstvoeding problemen oplevert of gewoon niet bij je levensstijl past, wil je misschien andere voedingsopties overwegen. Investeer in aanvullende voeding zodat je overal op voorbereid bent voor je ultieme gemoedsrust. Vraag ook je vroedvrouw of huisarts om informatie en advies.

4 - Babyolie: hou het huidje lekker zacht

De huid van een baby is zacht en delicaat en moet goed worden verzorgd. Voordat je je kleintje echt in bad doet voor een authentiek waterballet, was je hem of haar in het begin waarschijnlijk met een sponsje of washandje. Gebruik een beetje babyolie tijdens die routine om de huid optimaal te verzorgen. Als je dan ook een massage geeft sla je twee vliegen in één klap: je baby ontspant helemaal en zijn of haar huid wordt heerlijk gehydrateerd.

Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment babyverzorging producten? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous

Hoe gebruik je een voedingskussen?
close

Next

Waarom gebruik je een fopspeen?