Kruidvat BLOG

7 geweldige tips waarvoor je talkpoeder kunt gebruiken

7-geweldige-tips-waarvoor-je-talkpoeder-kunt-gebruiken-thumbnail-header

Talkpoeder voor beauty en huis-tuin-en-keuken gebruik?

Talkpoeder is echt niet alleen voor baby’s! Ouders van een baby hebben altijd een potje in hun tas zitten, maar het zoet ruikende witte poeder heeft nog veel meer beauty- en huis-tuin-en-keukentoepassingen. We hebben er 7 uitgekozen die je vast nog niet eerder had gehoord. 

Onze tip: Voorkom dat het gevoelige huidje van je baby geïrriteerd raakt na het baden of verschonen met Kruidvat Baby Talkpoeder.

De pijn bij het harsen verzachten

Harsen is nooit een aangename ervaring. Gelukkig kan je de pijn iets verminderen door talkpoeder op je huid te doen voor je gaat harsen. Het poeder absorbeert het vocht van je huid, zodat de hars beter werkt.

Gebruik het als droogshampoo

Een goed recept uit de oude doos. Talk is een goede vervanger voor normale droogshampoo als je blond of een andere lichte haarkleur hebt. Gebruik het net als andere droogshampoos door een beetje op je haarwortels te doen en je haar door te borstelen. Je haar ziet er gelijk een stuk frisser uit.

Zand van je huid verwijderen

Er is niets vervelender dan een lading zand op je huid (en dus in de auto en in je huis) als je terugkomt van het strand. Strooi wat talkpoeder op de ongewenste zandkorrels en je veegt ze zo van je lichaam. Het talkpoeder zuigt het vocht op waar het zand aan blijft plakken. Zorg dus dat je altijd wat talkpoeder bij hebt in je strandtas.

Fris je kledingkast op

Als je kledingkast niet zo fris ruikt, doe dan wat talkpoeder op een bord en zet dat onderin je kast. Je kast ruikt dan weer heerlijk zoet.

Bekijk ons talkpoeder assortiment direct in de webshop!

Currently missing the product SKU.
Click the icon above to add your product!
close

Vorige Artikel

Speciaal voor de gevoelige billetjes – Pamper...
close

Next Article NLBE

Hoe gebruik je een voedingskussen?