Kruidvat BLOG

Nieuw! Kruidvat Pure & Soft, de eerste klimaatneutrale luier

Article_header_202130BA2 - nieuwe klimaatneutrale luier

Natuurlijk en zacht voor je kleintje

Tijd voor een luierwissel? Kies dan voor onze nieuwe Kruidvat Pure & Soft luier. Dit is onze klimaatneutrale luier. Zacht & natuurlijk voor de huid van je kindje en beter voor onze wereld! Meer weten? Lees dan snel verder, want hier vertellen we er alles over.

Kruidvat Pure & Soft luiers beschermen én zijn natuurlijk & zacht voor de huid van je kindje

Onze Pure & Soft luier is zacht voor het huidje van je kindje én biedt de vertrouwde bescherming die je van ons gewend bent:

• De ultrazachte en luchtdoorlatende materialen die in contact komen met de huid van je kindje zijn van natuurlijke origine (suikerriet) en dermatologisch getest.
• De ultrazachte luier beschermt het gevoelige huidje van je kindje.
• De luiers zijn ultraflexibel voor een perfecte en comfortabele pasvorm.
• De luiers beschermen tegen ongelukjes en absorberen goed waardoor ze zorgen voor droge billetjes, zowel overdag als ’s nachts.
• De luiers bevatten geen lotions, parfums, kleurstoffen* of allergenen**.

Waarom is een klimaatneutrale luier beter voor de wereld?

Kruidvat zet zich in voor een betere wereld voor onze toekomstige generaties. Kruidvat Pure & Soft luiers zijn daar een voorbeeld van. We produceren en transporteren zoveel mogelijk CO2-neutraal. We compenseren ook de CO2-uitstoot tijdens de gebruiks- en afvalfase. In samenwerking met Climate Partner steunen we projecten die ontbossing tegengaan.

Onze Kruidvat Pure & Soft luiers zijn beter voor de wereld:
• De luiers zijn EU Ecolabel gecertificeerd.
• Al onze luiers zijn gemaakt met 100% gecertificeerde hernieuwbare elektriciteit.
• De absorberende kern bevat FSC-gecertificeerde cellulose wat inhoudt dat de cellulose afkomstig is uit verantwoord bosbeheer.
• De absorberende kern is natuurlijker van kleur waardoor de impact op het milieu veel kleiner is.
• De luiers zijn goed beschermd door een verpakking van meer dan 50% hernieuwbare materialen, zoals duurzaam geteeld suikerriet.

En we zijn nog een stap verder gegaan, want de Kruidvat Pure & Soft luiers zijn klimaatneutraal gecertificeerd. Wil je meer weten over wat een klimaatneutrale luier precies is? Ga dan naar Een klimaatneutrale luier, wat houdt dat in?

Met de Pure & Soft luier draag je op eenvoudige wijze bij aan een betere toekomst voor je kindje. En dat voor een voordelige Kruidvat-prijs! Proberen? Ga dan nu naar onze webshop en bestel Kruidvat Pure & Soft. De luiers zijn verkrijgbaar in maat 1 t/m 5.

*in contact met de huid
**Allergenen op de lijst van 28 allergenen van de Europese cosmeticaverordening

Sfeerbeeld_202130BA2 - nieuwe klimaatneutrale luier
close

Previous Article

Een klimaatneutrale luier, wat houdt dat in?
close

Next Article

Borstvoeding geven: wat kun je verwachten?